Bankközi: mintha kimaradt volna a mai nap

Ma megállt az idő és lelassult a forgalom a bankközin.
Napi.hu, 2014. március 10. hétfő, 16:14
Fotó: Napi.hu

Hétfőn kis forgalom és alig változó árfolyamok jellemezték a bankközi kereskedést - számolt be lapunknak a mai napról Kolba Miklós, az ING Bank Zrt. devizaüzletágának vezetője. Ennek oka, hogy érdemi hírek nélkül maradt a piac. Röviden: mintha kimaradt volna a mai nap.

Az euróval szemben a forint szűk sávban, 311,8 és 312,6 között mozgott, délután négykor pedig 312,5 forintot kellett adni az egységes európai deviza egységéért. A dollár jelenleg 225,3 forintba kerül, míg a svájci devizát 256,7 forinton jegyzik, az euró/dollár kurzusa pedig a 1,3870-es szintnél tartózkodik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK