Bankot vehet az OTP

A Reuters értesülései szerint a KBC és az OTP is ajánlatot tett a görög National Bank of Greece bolgár leánybankjára, a United Bulgarian Bankra (UBB).
portfolio.hu, 2016. december 7. szerda, 15:09
Fotó: Napi.hu

A görög bank az újrastrukturálási tervének keretében válna meg bolgár bankjától, hogy az eladásból befolyó összeggel erősítse meg tőkehelyzetét.

Az UBB Bulgária negyedik legnagyobb bankja, szeptember végén 1,32 milliárd leva, vagyis 211 milliárd forint volt a könyv szerinti értéke, a mérlegfőösszege pedig 7,1 milliárd leva, vagyis 1136 milliárd forint - írja a Portfolio.hu.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK