Bármikor előugorhatnak a vevők a bokorból

Eséssel jött meg a forgalom az amerikai tőzsdéken, ma nálunk is korrekcióra kell felkészülni.
NAPI, 2009. szeptember 2. szerda, 08:54

Egy százalék körüli eséssel nyithat a magyar piac miután tegnap Amerika zárásra sem tudott magához térni. A dollár és a forint árfolyama is inkább az esés irányába mutat, bár Ázsiában nem volt nagy zuhanás.
Mivel jó adatokra estünk tegnap, ez akár folytatódhat is, de az elmúlt hónapokban tapasztalt vételi erők bármikor újraéledhetnek, sosem lehet tudni, mikor ugranak elő a vevők a bokorból - fogalmazott Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.
Egyelőre nem dőlt el, hogy ez is egy az utóbbi időben látott számos letörési kísérlet közül, és ezt az esést is megveszik a szereplők, vagy most valóban a lefelé lesz a meghatározó irány.

Az OTP-nél a 4600 körüli szintet érdemes figyelni első körben, igazán nagy gond 4400 alatt lehet. A Mol esetében 14 ezer és 13 ezer forintnál találhatók fontos támaszok.
A BUX-nál a 19 ezer pont és a 17 500 pont a két szint, igazán csúnyává csak 17 500 alatt válna a piac.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK