Bármikor jöhet a tőzsdei fordulat

A tegnapi zárószinten készül nyitni a BÉT, miután Ázsiában pluszokkal zárult a kereskedés.
NAPI, 2009. augusztus 26. szerda, 08:53

A lendület eddig töretlen, de bármikor jöhet fordulat, mindenkinek föl kell készülni, hogy az OTP esetében egy 500 forintos korrekcióra is sor kerülhet - vélekedett Rota Ferenc a Buda-Cash üzletkötője. A piac teljesen kiszámíthatatlan, ezért mindenképpen indokolt a stop megbízások használata.  
A ma reggeli kép azonban még nem utal fordulatra, Ázsiában az emelkedés volt jellemző, és az indikatív árak alapján a tegnapi zárószinten készülnek nyitni a magyar papírok. A BÉT számára ma a nemzetközi piacok lesznek irányadóak, egyedi sztori nem látszik a magyar blue chipekben - mondta az üzletkötő. 
Négykor lakáseladás-adatok jönnek Amerikából és olajkészlet-adatok is érkeznek, ami befolyásolhatja a tőzsdei hangulatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK