Elkötelezettséggel kell szembeszállnunk az európai országok elleni piaci támadásokkal - közölte José Manuel Barroso. Az Európai Bizottság elnöke szerint a jelenleginél magasabb fokú integrációval, valamint a magas adósságállománnyal rendelkező országok jelenleginél gyorsabb döntéseivel ellensúlyozható az eurórégió elleni piaci támadás. Barroso szerint a piaci szereplők nem esküdtek össze az euró ellen, a közös deviza leértékelődése csak az európai országok magas adósságállományáról szóló hírek hatása.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!