Beadták Budapestet - Megroggyant az OTP

A BUX az amerikai és ázsiai völgymenet után erős eséssel indított, az index a nyitást követően 2,75 százalékos mínusszal 9 981,63 pontnál járt.
NAPI Online, 2009. február 24. kedd, 09:11
Fotó:

A vezető papírok közül az OTP-t ütik-vágják a leginkább. A bankpapír 6 százalékot esve 1600 forint körül vibrál, de nyitás után az alá is benyomták.

A Mol részvényeinek árfolyama 4,65 százalékot gyengülve 8 705 forintnál jár, míg a Richter 2,5 százalékot rontva 23 495 forintért forog. Szektortársa az Egis ugyanennyit esve 10 480 forintot ér.

Tartja hétfői, 524 forintos záróértékét ellenben a vártnál jobbat jelentő Telekom.

Az utóbbi időben alaposan megtépázott Orcot viszont emelkedés miatt függesztették fel pár percre, a kereskedés folytatása után azonban nem változott 1530 forintos árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK