A keddi jegybanki kamatcsökkentést követő hirtelen gyengülés után szerdán tovább veszített erejéből a magyar fizetőeszköz, ez a folyamat azonban estére konszolidálódott, és tartott még csütörtök reggel is.

Az euró csütörtök reggel 283,37 forint volt, szinte fillérre annyi, mint szerdán este.

A svájci frankot 235,93 forinton, a dollárt 225,87 forinton, a japán jent 2,8734 forinton jegyezték csütörtökön reggel, árfolyamuk gyakorlatilag nem változott szerda estéhez képest.

A piacokon nem várnak lényeges elmozdulást a forint árfolyamában. A jegyzést elsősorban nemzetközi fejlemények mozgathatják, de Ben Bernanke, az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnökének pénteki beszédéig a nemzetközi piacok is kivárnak.

Nem volt érdemi változás az euró dollár-jegyzésében sem, az euró 1,25 dolláron forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!