A forint az euróval szemben 0,8, a dollárral szemben egy százalékkal gyengült. Az euró/forint árfolyamában csütörtökön leginkább a 306-307-es szintek domináltak - mondta Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. Egy euró délután 306,20 forintot ért. A dollárt 235 forinton jegyezték, a svájci frankot 250,20 forintért adták. Az euró/dollár délután a délelőtti szintek közelében, 1,3035-nél járt.

Ez a viszonylagos nyugalom azonban az állampapírokra már nem volt elmondhatók. A referenciahozamok 25-50 bázisponttal nőttek az állampapírok másodpiacán csütörtökön.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!