Eseménytelenség volt jellemző a forint piacára csütörtökön: a hazai fizetőeszköz nagyjából fél tizenkettő óta a 232-232,30-es sávban mozgott, tájékoztatta a Napi Online-t Kolba Miklós, az ING devizaüzletágának vezetője. Az euró a délelőtt folyamán ért 233,70-et is, akkor még átlagos forgalom mellett zajlott a kereskedés, de délutánra teljesen mozdulatlanná vált a forintpiaca, miután elfogyott az érdeklődés, magyarázta Kolba. A régiós valuták az enyhén gyengülő cseh korona kivételével szinte egy helyben álltak. Délután egy svájci frank 142,70, egy dollár pedig 148,20 forintot ért; míg egy euróért 1,5680 dollárt kellett letenni az asztalra. Kolba szerint a forintpiacán érdemi változást csak valamilyen fontosabb hír napvilágra kerülése okozhatna. A szakember a következő napokban a 230-235 közötti szinten sávtradingre számít.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!