Beállt a forint árfolyama

Alig változott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest kedd reggelre a nemzetközi piacokon a hétfő délutáni erősödést követően.
MTI-Eco, 2011. július 5. kedd, 07:58
Fotó:

Kedd reggel 7 óra körül egy euró 263,38 forintot ért a nemzetközi bankközi kereskedelemben a hétfő esti 263,17 forintot követően.

Kereskedők elmondták: a forint a következő napokban is a 260-as szint környezetében mozoghat az euróval szemben, az irányt alapvetően a nemzetközi kockázatvállalási hajlandóság alakulása szabja meg.

A svájci frank 214,23 forintba került, míg hétfőn este 213,96 forintot. A dollárt 181,93 forinton jegyezték a hétfő esti 181,24 forintot követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK