Beálltak a hozamok

Alig változtak a referenciahozamok az állampapírok másodpiacán szerdán.
NAPI, 2010. június 23. szerda, 15:26
Fotó:

A rövid oldalon csak a 12 hónapos benchmark változott - csökkent 2 bázisponttal - egyébként nem változtak a hozamok. Éven túl az ötéves lejárat kivételével 1-4 bázisponttal módosult a referenciaátlag: a hároméves 3, a tízéves 4 bázisponttal emelkedett, míg a tizenöt éves benchmark 1 bázisponttal mérséklődött. A szerdai változásokkal a hozamok 5,40 és 7,75 százalék között szóródnak - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK