Bebetonozódott a forint

Nem mozdul 258,50 környékéről az euró.
NAPI Online, 2008. február 28. csütörtök, 10:49
Fotó:

A forint szerdai, visszafogott gyengülése után - amikor is 256 alól a 259-es sávba emelkedett az euró kurzusa - csütörtök délelőtt szinte mozdulatlanná merevedett az árfolyam. Az euró jegyzése 258,50-ről 258,10-re süllyedt, majd visszatért az előbbi szintre - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője, aki szerint a régióban sincs különösebb mozgás.

Fél 11 tájban a svájci frank egysége 161, a dolláré 171 forintnál járt. A szakember hozzátette: bár már most is olcsó az amerikai deviza, érdemes lehet várni, mert 1,5150 dollár körüli eurójegyzésnél beléphetnek a stoploss-megbízások, amelyek akár 1,5450-ig is felkergethetik az árfolyamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK