A japán piac 3,5 százalékot esett, a svájci frank új csúcsra ment ma reggel. Amerika tegnap elfáradt, majdnem napi mélyonton zárt. Ezek után a magyar részvénypiacon is negatív hangulat uralkodhat ma - vélekedett Pál Dávid a Concorde üzletkötője.
A DAX egy százalékos eséssel készül nyitni, az OTP indikatív ára 4500 forint, vagyis  semmi pozitív nem várható a mai napra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!