Beestek az amerikai indexek

Délnek vették az irányt a Wall Street-i indexek, miután a Markit által közölt előzetes beszerzési menedzserindex márciusi adata elmaradt a piaci várakozásoktól.
Napi.hu, 2014. március 24. hétfő, 15:47
Fotó: Reuters

A Markit által közölt előzetes márciusi BMI adat az előző havi 57,1 pont után a várt 56,5 pont helyett csak 55,5 pontos értéket mutatott. A Wall Street-i indexek erre válaszul délnek vették az irányt és a nyitást követő órában a Dow 0,1, a Nasdaq 1,5, az S&P-500 0,5 százalékos mínuszban járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK