A nyitás óta nem nagyon mozdulnak az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén, a forgalom elképesztően alacsony, délig nem érte el a 2 milliárd forintot sem az azonnali piacon.

A BUX index 0,2 százalékos emelkedést mutat röviddel dél után, a mutató értéke 17 876 ponton áll. Az OTP egy százalék körüli erősödést mutat, 3593 forint, a Mol picit gyengült, 17 575 forintra. A Magyar Telekom 0,4 százalékkal 519 forintra kapaszkodott fel, a Richter 35 995 forinton stagnál. Az Egis 18 700 forinton teszi ugyanezt. A Fotex 2 százalékkal esik, 284 forintra. A befektetők a jelek szerint az EU-csúcs befejezéséig nem nagyon akarnak egyértelmű pozíciókat vállalani a piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!