Befagyott a forint

Alig mozgott az eddigi szerdai kereskedésben a forint árfolyama.
NAPI, 2013. január 9. szerda, 11:09
Fotó: Napi.hu

A keddi zárószintek körül nyitottunk, majd az euróval szemben sikerült kicsit erősödni, amit rögtön le is adtunk - közölte a Napi Gazdaság érdeklődésére Földi Balázs, a Commerzbank treasury üzletágának vezetője. Mint mondta a reggel napvilágot látott külkereskedelmi mérlegre nem nagyon reagált a hazai fizetőeszköz, izgalmakat ma legfeljebb a lengyel kamatdöntés és az azt követő kommentek okozhatnak, míg holnap az Európai Központi Bank (ECB) kamatdöntése okozhat kilengéseket a piacon. Mindemellett az euró-dollár árfolyam is alig mozog, szerda délelőtt 11 órakor 1,3074-es szinten kereskedtek velük. Ekkor egy dollárért 222,9, egy svájci frankért 241,1, egy fontért 358, míg a jenért 2,5460 forintot kértek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK