Befejezte káli üzemét a Masterplast

Deák Bálint, 2013. február 28. csütörtök, 15:24
Fotó:

Befejezte a káli telepén új üvegszövet-háló gyártó üzemét a Masterplast - jelentette be a társaság. Az 1,4 millió eurós beruházással elkészült üzemben évente 10,4 millió négyzetméternyi üvegszövet készül majd. A tervek szerint 2013. március végétől kerülnek majd piacra a vállalat saját gyártású új termékei. Az üzem 2014-re éri el teljes kapacitását, akkortól évente 10,4 millió négyzetméternyi üvegszövet-háló gyártására lesz képes. A Kálon előállított termékek túlnyomó részét az európai uniós exportpiacain tervezi értékesíteni a Masterplast. A várakozások szerint 2013-ban mintegy 1,4 milliós, 2014-ben pedig már közel 2,8 millió eurónyi többletbevételt hozhat a cégcsoportnak az üvegszövet-háló európai uniós országokba történő értékesítése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK