Dél előtt pár perccel az eurót 310,60, a dollárt - a pénteki szintek közelében - 225,70, a svájci frankot pedig 254,65 forinton jegyezték. Az euró/dollár kurzusa a reggeli 1,3737 körüli szintről 1,3764-ig emelkedett.

Dél körül a lengyel zloty 0,2, a román lej 0,1 százalékkal gyengült, mag a cseh korona a péntek késő délutáni szintek közelében mozgott az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!