Az euróval szemben egy reggeli hirtelen és rövid ideig tartó erősödést követően gyengülni kezdett a forint, negyed 12 körül már 308,42 forintnál járt a jegyzés, ami 0,1 százalékkal magasabb a kedd délutáni szintekhez képest.

A dollárral szemben a hajnali erősödést követően gyengült, de ezzel a keddi szintekhez tért vissza a devizapár kurzusa, ami 256,80 forintos dollárjegyzést jelent.

A svájci frankkal szemben 0,2 százalékos gyengülést követően 267,39 forinton állt a jegyzés.

A dollár is gyengült eközben az euróval szemben, 1,2011 dollárt ért az euró.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!