Az euróval és a svájci frankkal szemben a délelőtti erősödés hatása dél előtt nem sokkal fújt ki. Az euróval szemben 314,61 forintig erősödött a magyar pénz, ami negyed három körül már 315,90-nél járt. A svájci frankkal szemben - az euróárfolyamhoz nagyon hasonló pályát leírva - 261,71-ről indult el a forint, kora délután 262,76 közeli szintek körül állt meg a gyengülés. A dollárral szemben nem lendült át a forint a keddi szintek fölé, de itt is sikerült valamennyit lefaragnia a reggeli erősödésből. Kora délután a zöldhasút 258,57 forinton jegyezték. Eközben a dollár egész délelőtt gyengült az euróval szemben, a kurzus a reggeli 1,2169 körül szintekről kora délutánra 1,2219-ig menetelt.

A régiós devizák közül az euróval szemben csak a román lej járt a keddinél erősebb szinteken, az euró jegyzése 4,4654 lejnél járt. Ez európai közös pénzért 4,3036 zlotyt és 27,76 cseh koronát kértek a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!