Begyengült a forint

A kedvező amerikai munkaerő-piaci adat miatt szárnyra kapott a dollár. A forint gyengült a főbb devizákkal szemben.
Napi.hu, 2015. november 6. péntek, 17:16
Fotó: Reuters

Kora délután egy vártnál sokkal jobb amerikai munkaerő-piaci adat a dollár szárnyalását eredményezte. Az euróárfolyam 1,0894 közeléből 1,26 százalékkal 1,075 dollárra esett. Ez a forintot is elérte. Az eurót délután 315,11 forinton jegyezték, amely 0,5 százalékos gyengülést jelent az európai devizával szemben. A dollárért 293,29 forintot kértek péntek délután, ami 1,9 százalékos gyengülést jelentett. A frankért 291,93 forintot kellett fizetni a bankközi kereskedelemben, ami 0,8 százalékkal magasabb érték az előző napi késő délutáni szinthez képest.

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK