Begyengült a forint

Kedd délelőtt gyengült a forint a főbb devizákkal.
Napi.hu, 2016. július 26. kedd, 12:19
Fotó: Napi.hu

Az euró/forint 311,91 és 313,09 között mozgott a devizapár, délután negyed 1 körül 312,91 forinton jegyezték a közös európai pénzt. A dollárral szemben délelőtt még a hétfőinél erősebb szinteken mozgott a forint, ez kora délutánra elolvadt és a hétfői szintek közelébe tért vissza a dollárárfolyam, azaz 284,09 forintnál mozgott a jegyzés. A svájci frankért is kissé többet kellett fizetni kedd kora délután, az alpesi deviza jegyzése 288,44 forintnál állt.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,1016-nál mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK