Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A délelőtti feltámadást a piacon elsősorban a Morgan Stanley Mol-ra adott vételi ajánlása adta, melyet a portfolio.hu is közölt, a 27 ezres célárfolyam ugyanis megmozgatta a befektetők fantáziáját, s hatalmas ütemben, 23 130 forintig ugrott a részvény árfolyama a BÉT-en.

Itt azonban egelőre a medvék voltak az erősebbek, s egészen 22 850 forintig nyomták vissza az olajpapaír árfolyamát, s ezzel a BUX ismét 0,3 mínuszban jár, 22 494 ponton.

Az OTP fél százalék csökkenés után 5600 forint, a Magyar Telekom fél százalékkal emelkedik, 540 forintra.

A Richter egyre távolodik 39 ezer forintos kulcsszintjétől, 38 605 forinton üzletelnek a részvénnyel, 0,7 százalékkal a tegnapi záróérték alatt, az Egis 200 forinttal, 20 700 forintra esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!