Behozott a NABI a lemaradásából

Összesen 558 darab buszt értékesített a NABI- csoport az első félévben – adta hírül a társaság. Ez 28 darabbal kevesebb a tavalyi első féléves értékesítési adatnál, ami azt jelenti, hogy az első negyedéves 20 százalékos lemaradáshoz képest ledolgozott hátrányából a buszgyártó.
NAPI Online, 2005. július 14. csütörtök, 07:43
Fotó:

A buszokból 257 darab az amerikai, 285 darab pedig a brit piacon talált gazdára. Az Optare Európában Nagy-Britannián kívül is értékesített hét darab buszt, míg Magyarországon kilenc járművet adott el a csoport.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK