Ugyancsak bejegyezték a Milford Holdings Ltd. korábban 5 százalékot meghaladó tulajdoni hányadának csökkenését. A Matura április 2-án értesítette a társaságot, hogy 2,4 millió részvény megvásárlásával 9,67 százalékos tulajdonrészre tett szert. A Milford pedig mai értesítéssel 2 974 512 részvény eladásával a korábbi 13,51 százalékos tulajdoni hányadát 1,52 százalékra csökkentette. A többi 5 százalék feletti tulajdonos - a Mol Rt., a BorsodChem Rt., a CE Oil & Gas AG. és az MKB Rt. - tulajdoni hányada nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!