Bejelentés jön, felfüggesztve az E-Star

A BÉT vezérigazgatói határozatban felfüggesztette egész napra az E-Star részvények tőzsdei kereskedését. Bejelentés várható.
NAPI, 2011. május 16. hétfő, 08:57
Fotó:

A BÉT vezérigazgatói határozatban a mai napra felfüggesztette az E-Star részvények tőzsdei kereskedését. Az intézkedésre a BÉT közlése szerint azért került sor, mert a  kibocsátó arról tájékoztatta a Tőzsdét, hogy 2011. május 16-án olyan rendkívüli tájékoztatást kíván közzétenni, amely nagymértékben befolyásolhatja a részvények árfolyamát. Amennyiben a részvények kereskedését befolyásoló információ a kereskedési idő vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a tőzsde vezérigazgatója a részvények kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Az E-Star a múlt hét elején azt közölte, hogy negyedéves jelentését a korábban tervezettnél később, május 31-én teszik közzé, mivel egy jelentős lengyel akvizíció lezárásán dolgozik a menedzsment.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK