Bejelentéseket tett az econet.hu

A cég sajátrészvény határidős kontraktusai idén szeptemberben járnak le, az Könyvlabor pedig az estkonyvek.hu domain hasznosításába segít be.
NAPI, 2010. június 30. szerda, 16:04
Fotó:

Az econet.hu Nyrt. bejelentette, hogy bár saját részvény tulajdonnal nem rendelkezik, 2008. október 10. és 2009. február 19. között összesen 210 darab (2,1 millió darab törzsrészvénynek megfelelő) határidős vételi kontraktust nyitott saját részvényeire, amelyek lejárata 2010. szeptember. A kontraktusok zárása esetén ez a bevezetett részvénysorozat (és egyben a teljes alaptőke) 4,24 százalékának felelne meg.

Az econet.hu azt is közölte, hogy a tulajdonában álló Est Media Group Vagyonkezelő Kft. (EMG) kedden szerződést kötött a Könyvlabor Kft.-vel az EMG tulajdonában álló www.estkonyvek.hu domain jövőbeli hasznosításáról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK