Bekerült az E-Star igazgatóságába a volt kormányzó

Új igazgatósági tagokkal erősít az E-Star, amelyben az OTP Alapkezelő időközben 10 százalék alá ment.
NAPI, 2011. november 8. kedd, 14:09
Fotó: Napi.hu

Az E-Star november 8-i közgyűlése öt évre megválasztotta a társaság igazgatósági tagjának George E. Patakit, New York állam volt kormányzóját (jelenleg az Egyesült Államok ENSZ különmegbízottját), illetve Lantos Csabát, a Keler Zrt. igazgatóságának elnökét (aki korábban az OTP Bank vezérigazgató helyettesi pozícióját töltötte be).

A cég egy külön közleményben bejelentette, hogy az OTP Alapkezelő részesedése a társaságban 10,1 százalékról 8,75 százalékra csökkent. Feltételezhetően a hétfői nagyméretű blokk kötések keretében került az államhoz a különbözetet kiadó pakett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK