Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A BUX 22 519 ponton állt három órakor, a vezető részvények kivétel nélkül drágulással indították a hetet. Az OTP 6130 forinton áll, napi maximuma alatt van jelenleg, azonban így is magasabban áll 120 forinttal a pénteki záróértéknél. A Mol is masszívan megindult felfelé, az olajipari részvény már a 19 ezer forintos szinttel szemez alulról, 18 960 forinton cserélt gazdát a legutóbbi kötésben, ez több, mint 2,2 százalékos drágulás.

A Richter egyszázalékos emelkedést követően 41 750 forinton jár, az Egis viszont átvitta a 20 ezres szintet, most e felett 30-40 forinttal cserélnek gazdát a kisebbik gyógyszergyártó papaírjai.

A Magyar Telekom viszont szenved, mindössze két forinttal, 715 forintig tudott felkapaszkodni. A Rába folytatja menetelsését, 820 forinton jár a gépgyártó cég részvénye, ami egy százalékkal haladja meg a pénteki utolsó árat. A forgalom is magas, 20 milliárd forint felett jár jórészt a 16,2 milliárd forintos értékben gazdát cserélő OTP-nek köszönhetően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!