Belehúzott a forint

Jól kezdődik a nap a hazai fizetőeszköz számára.
NAPI, 2013. április 18. csütörtök, 08:26
Fotó: Napi.hu

Amíg szerda este 295,32 forintot kértek egy euróért, addigra csütörtök reggel fél kilenc előtt pár perccel 294,6-ig süllyedt az árfolyam. Ekkor egy dollárért 225,9, egy fontért 344,6, egy svájci frankért 242,4, míg a japán jenért 2,3067 forintot kértek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ZalanIvan, 2013.04.18 09:54

Tetszett reggel a Kossuthon, hogy a reggeli hírek első hírei az üzemanyag áresésről szóltak, ami persze nem baj, sőt kellemes hír. Viszont nem bírták megállni, hogy a "nemzetközi jegyzés" ok után ne mondja rögtön indokként a "forint erősödését". Azonnal megnéztem, történt e valami csoda a pénzpiacokon ameddig aludtunk, de nem.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

bogyu, 2013.04.18 09:44

Tényleg jól belehúzott és folytatja a trendet, ahol tegnap abbahagyta!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html