Belehúzott Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX erősen kezdte a hét első napját, délelőtt háromnegyed 10 körül 0,2 százalékos nyereségben állt 26 913 ponton.
Napi.hu, 2016. május 2. hétfő, 09:45

A magyar blue chipek közül egyedül az OTP esett, a bank papírjai 0,1 százalékkal teljesítettek rosszabbul a pénteki záróértéknél, a részvények 7211 forinton forogtak. A Mol részvényei 0,2 százalékos drágulást követően 16 685 forintot értek, a Magyar Telekom hasonló mértékű emelkedést követően 474 forintos árfolyamnál járt, a Richter papírjai pedig 0,4 százalékos drágulást követően 5435 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK