Beperli részvényesét a Phylaxia

Beperli egyik részvényesét Phylaxia, miután a társaság szerint a részvényes visszaélt a közgyűlésen elhangzott tájékoztatással.
NAPI, 2011. május 4. szerda, 17:11
Fotó:

A Phylaxia 1912. Holding Nyrt. egyik magánszemély részvényese - a 2011. április 29-i közgyűlésen elhangzott tájékoztatással visszaélve - levélben megkereste a Bremer-Pharma GmbH vezetőit és levelében a két társaság közötti együttműködési tárgyalások kimenetelére nézve zavaró, valótlan kijelentéseket tett - áll a Phylaxia közleményében. A levél sérti a Phylaxia 1912. Holding Nyrt. üzleti hírnevét, és ezzel hátrányosan befolyásolja gazdasági kapcsolatait, részvényeinek árfolyamát. A fenti magatartás miatt a Holding büntetőeljárást és személyiségi jogainak megsértése miatt polgári pert kezdeményez.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK