Az euró 253 körül mozog, a dollár 208,60/70-en áll, igen szerény forgalom mellett - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője. Kolba Miklós szerint bár a piac pozitívan értékelte a reggeli reálbér-adatot, mégsem hatott a hazai fizetőeszköz jegyzésére. A nap hátra levő részében a tegnapihoz hasonló fejlemények várhatók, azaz nagy drámára nincs kilátás. Régiónkban a szlovák korona kismértékben gyengül, a zloty tartja magát, a török líra erősödik. A cseh fizetőeszköz tovább gyengült, amit a piaci pletykák a kormány gyenge EP-választási szereplése mellett azzal a meglehetősen túlzónak tűnő indokkal is magyaráznak, hogy az állam éppen a Gripen-vadászgépekre szedi össze a pénzt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!