Beragadt a forint

Nyugodt mozgásokról lehet beszámolni a bankközi devizapiacon.
NAPI Online, 2007. október 2. kedd, 15:26
Fotó:

Az euró jegyzése 250,80 forinton állt tízkor, majd fél négyre 251,20 forintra emelkedett, ami nem jelentett érdemi változást a hétfő esti értékhez képest. Ez az árfolyam az utóbbi napokban jellemző kereskedési sáv, a 249,50 és a 252,50 forint közepét jelenti - mondta az ING devizakereskedője. A szakember hozzátette, hogy jelenleg nincs olyan hír, várakozás vagy esemény, ami kimozdítaná a kurzust az állóvízből. A dollárt 177,50 forint közelében jegyezték délután, szemben a hétfő esti 176,20 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK