Beragadt a forint

Alig mozgott a forint árfolyama hétfőn, de a reggeli gyengülés után kissé korrigált.
NAPI, 2012. június 25. hétfő, 12:47
Fotó: Napi.hu

A forint szempontjából kétség kívül a mai az év legunalmasabb kereskedési napja - kommentálta a piaci eseménytelenséget a Napi Gazdaság Online érdeklődésére Kolba Miklós, az ING devizaüzletágának vezetője.

Ennek megfelelően egy euró - ahogy reggel is - 287-288 forintot ér, de nem volt érdemi elmozdulás az EUR/USD keresztárfolyamnál sem, amely így továbbra is 1,2490 környékén mozog. A reggeli árfolyamokhoz képest hajszálnyit korrigált mind a forint, mind az euró.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK