Az irányadó mutató a nyitásban 21 090 pontig emelkedett. Az OTP részvények a kereskedés elején már 5674 forinton forogtak, 40 forintos pluszban. A Mol 16 150 forintra ugrott, ez egyszázalékos emelkedésnek felel meg, A Magyar Telekom vátlzatlanul 750 forint, a Richterről viszont nem szállnak le a vevők, 42 000 forint a gyógyszerrészvény, ez 25 forinttal több a tegnapi zárónál. Az Egisre is ragadt egy kevés az optimizmusból, 18495 forintra kúszott fel, ami fél százalék erősödésnek felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!