A mutató így végül aránylag alacsony, 12 milliárd forintos forgalom mellett 0,27 százalékos veszteséggel 22 513 ponton zárta a hetet.


A vezető papírok vegyes képet mutattak. A legellenállóbnak a Richter bizonyult, fél százalékkal 39 705 forintra javított. Szektortársa viszont nem fitogtatta erejét, az Egis árfolyama 0,2 százalékkal 21 600 forintra csúszott vissza.


A másik emelkedő az OTP volt, részvényei 0,3 százalékkal 5749 forintra kúsztak fel.


Esett viszont a Mol és a Telekom. Előbbi 1,2 százalékkal 22 035 forintra, utóbbi pedig 0,8 százalékkal 526 forintra.


Az érdemi forgalmat felmutató részvények közül a CIG Pannónia fél százalaékkal 795 forintra javított, igaz előnyét a papír csak a zárásban tapasztalható felrántásának köszönheti.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!