A BUX negyed négy tájban 1,5 százalékos veszteséggel 20 548,87 ponton járt. A mutató az amerikai makroadatok közzététele után váltott esésbe.

Az indexet az OTP húzza vissza a leginkább, a bankpapír 2,4 százalékkal 7199 forintra esett. Nagyobb falat bukta jutott az MTelekomnak is, a 940 forintos árfolyam 2,0 százalékkal múlta alul a tegnapi zárást. A Mol vesztesége kisebb volt, az olajpapír kurzusa 0,5 százalékkal 20 650 forintra süllyedt, míg a Richter 0,6 százalékkal 34 605 forintra erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!