Beszakadt az OTP

A piac a Kúria mai döntése miatt ideges.
Napi.hu, 2014. június 3. kedd, 10:03
Fotó: Napi.hu

A Kúria ma délelőtt hozza nyilvánosságra döntését a Kásler kontra OTP devizahiteles ügyben. A piac ideges, a bankpapírok árfolyama 10 órakor beszakadt, bő másfél százalékkal 4770-ig esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

warrenwolf, 2014.06.03 12:25

Jó lenne ha az OTP és a "piac" úgy általában végre rájönne, hogy nem lesz nyugalom amíg ezt a csalárd ügyet, amit deviza alapú hitelnek neveznek, egyszer' s mindenkorra nem oldják meg. Lehet maszatolni de a bankoknak sem jó (a társadalmi elfogadottságuknak meg különösen nem) ha tovább ködösítenek és sumákolnak..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html