Ennek értelmében a Libra saját költségén, „estbiztositas.hu” márkanév alatt online biztosítás-alkuszi weboldalt hoz létre és üzemeltet. A szolgáltatás éles üzeme megindult, a kezdeti időszakban csak kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás és CASCO megkötésére terjed ki, a későbbiekben más biztosítási típusokra is kiterjesztésre kerül. Az együttműködés keretein belül az EMG biztosítja a domain használatát, az EST védjegyet, továbbá marketing eszközeit felhasználva népszersíti az oldalt. A Libra Kft. végzi a weboldal fejlesztését, üzemeltetését, valamint teljes felelősséggel kiszolgálja az oldalról érkező megbízásokat. A domain használatba adása, illetve az EMG média-portfoliójában nyújtott marketing felületek biztosítása fejében az EMG a rendszeren keresztül elért árbevételből részesedést kap. A szerződésben lefektetett üzleti modell szerint az EMG kockázatot nem visel, finanszírozást nem vállal, és a nyújtott szolgáltatásaiért cserébe minden kötés után fix százalékos jutalékot kap. Az idei évben ebből a tevékenységből lényeges árbevétel nem várható - áll a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!