Beszorult a forint

Továbbra sem lehet beszámolni számottevő elmozdulásokról a bankközi devizapiacon, az euró jegyzése 250,80 forinton állt tízkor, ami nem jelentett érdemi változást a hétfő esti értékhez képest.
NAPI Online, 2007. október 2. kedd, 10:18
Fotó:

Ez az árfolyam az utóbbi napokban jellemző kereskedési sáv, 249,50 és 252,50 forint közepét jelenti - mondta el Kolba Miklós az ING devizakereskedője. A forgalom alacsony volt, és a régióban sem történtek komolyabb elmozdulások. A szakember hozzátette, hogy jelenleg nincs olyan hír, várakozás vagy esemény, ami kimozdítaná a kurzust az állóvízből. A szakember hozzáteszi, hogy a dollárgyengülés segíti a feltörekvő piaci devizákat, így ha megfordul a zöldhasú trendje, akkor a forint is gyengülhet. A dollárt 177 forint közelében jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK