Beszorult a forint

A bankközi devizapiacon csendesen telt a pénteki nap eleje, az eurót 250,50 és 251,20 forint között jegyezték, ami nem jelentett érdemi elmozdulást a csütörtök esti állapothoz képest.
NAPI Online, 2007. október 19. péntek, 10:50
Fotó:

Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a közelmúltban a forint beszorult 250 és 251,50 forint közé, amíg ebből a sávból nem mozdul el, addig korai lenne bármilyen hosszabb távú irányról beszélni. A régióban egyébként erősödés tapasztalható, a szakember kiemelte a lengyel zloty erejét. A holnapi napon nálunk munkanap lesz, de minthogy Londonban nem lesz kereskedés így lényegében a mai a hét utolsó kereskedési napja a forint piacán. A devizakereskedő szerint - tekintettel arra hogy nálunk jövő héten hétfőn és kedden is szünnap lesz - lehetnek pozíciózárások. A dollár az euróval szemben 1,43-ig esett tegnap, forintban kifejezett jegyzése 175,50-en állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK