Beszorult a forint, már erősebb a dollár a franknál

Húsvét előtt már nem sok változás várható.
NAPI Online, 2008. március 20. csütörtök, 11:08
Fotó:

A forint piacán látványosan nem történik semmi, a hazai fizetőeszköz a 257 forint/euró szint környékén mozog, nagyon szűk sávban - tájékoztatott Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.

A forgalom nagyon alacsony, talán délután várható egy kis élénkülés, mert holnap a legtöbb ország piaca zárva tart, így aki forintot akar, az inkább ma vesz. Ha ez lehetséges egyáltalán, akkor a régiós piacokon annyi sem történik, mint a forintpiacon - tette hozzá.

Tizenegy óra körül a svájci frankért 164, míg a dollárért 166 forintot kellett leszurkolni. A zöldhasú látványosan erősödött ma, a tegnapi 1,5770-es euró/dollár árfolyam 1,5480-ra módosult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK