A pesti börzeindexet szinte csak az 1,3 százalékkal 5 470 forintra dráguló Mol próbálta megtartani, hiszen a Richter, az OTP és a Matáv is alacsonyabban zárt. A távközlési cég részvényei 1,8 százalékkal 907 forintra estek, a gyógyszerpapírok kurzusa 1 százalékkal 16 700-ra süllyedt, a bankrészvények pedig 1,3 százalékos veszteség után 18 900 forinton landoltak. A gyorsjelentését ma publikáló Rába is a vesztesek táborát gyarapította, a gépipari társaság papírjai 2,1 százalékkal 1 610 forintra estek. Jól szerepelt viszont a Danubius, a szlovákiában sikeresen terjeszkedő vállalat részvényei ma 2,6 százalékkal 3 385 forintra ugrottak fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!