A budapesti börzén közepes forgalmat hozott a csütörtöki kereskedés, a kötések összeértéke nem érte el a hatmilliárd forintot. A BUX hátránya zárásra 24,14 pontra, vagyis 0,30 százalékra csökkent, így az irányadó mutató 7 856,08 ponton zárt. A vezető részvények közül a Matáv értéke alig egy forinttal csökkent: nap végén a távközlési papír 809 forintot ért. A Richter napközben több mint 400 forinttal alulmúlta tegnapi záróértékét, ennek ellenére záráskor mindössz 35 forint, vagyis 0,2 százalék mínusszal fejezte be a kereskedést, így 16 395 forintról várja a holnapi nyitást. Az OTP árfolyama 0,6 százalékkal 2 221 forintra esett vissza. Növelte viszont értékét a Mol-részvény, igaz alig 0,1 százalékkal, ezzel 5 205 forinton zárt. A BorsodChem kurzusa alig 5 forinttal hízott, 11 850 forintra, az Egisé viszont 1,7 százalékkal 7 960 forintra zuhant.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!