A Budapesti Értéktőzsdén szerdán közepes forgalom volt tapasztalható, mintegy ötmilliárd forint értékben születtek kötések. Csak a Matáv és az OTP papírok forgalma emelkedett 1 milliárd forint fölé. A BUX 58,76 ponttal esett vissza és 7 696,42 ponton zárt. A blue chipek közül egyedül a Mol papírja fejezte be árfolyamnövekedéssel a napot, igaz az minimális, 0,2 százalékos volt. Az olajipari részvény értéke ezzel 5 310 forintra módosult. Az OTP és Matáv papírok mérsékelt 1,5, illetve 0,9 százalékos eséssel zárták a napot, így árfolyamuk 2 240, és 842 forint lett. A Richter papírja is megúszta a besszt, miután a napot 10 forintos, vagyis 0,08 százalékos veszteséggel zárta. Kurzusa így 13 175 forinton állt meg. Az Egis ellenben 1,5 százalékos gyengüléssel fejezte be a kereskedést, árfolyama kereken 12 800 forintról várja a csütörtöki nyitást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!