A Budapesti Értéktőzsde honlapjának működésében kiesések tapasztalhatóak. A hiba elhárítása folyamatban van – közölte a BÉT.

Mint a rövid közleményből kiderül, a kereskedés zavartalanul működik, az esetlegesen okozott kellemetlenségért elnézést kér a BÉT vezetése.

Más tőzsdékhez hasonlóan jelentős veszteségekkel nyitott az orosz-ukrán helyzet miatt a budapesti piac, délelőtt 4 százalékos mínuszban áll a BUX index.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!