A részvénypiac forgalma 8,9 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

Csütörtökön alapvetően pozitív hangulat volt a budapesti és a nemzetközi tőzsdéken egyaránt, a magyar tőzsdén a kereskedést kismértékű elmozdulások jellemezték a nap folyamán - állapította meg Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek.

A befektetők a pénteki Mol gyorsjelentésre várnak, az olajipari papír árfolyama az elmúlt napokban nagymértékben emelkedett, csütörtökön kivárás jellemezte a kereskedést. Az OTP és a Magyar Telekom jövő héten teszi közzé gyorsjelentését, előtte óvatosak a befektetők, nem vesznek fel nagyobb pozíciókat.

A Mol 2490 forint maradt, 2,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára nem változott, továbbra is 16 500 forint, forgalmuk 4,3 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 0,5 forinttal, 0,12 százalékkal 422,50 forintra csökkent, forgalma 24,4 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 55 forinttal, 0,63 százalékkal 8760 forintra emelkedett, a részvények forgalma 2,3 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 3948,67 ponton zárt csütörtökön, ez 15,10 pontos, 0,38 százalékos emelkedés a szerdai záráshoz viszonyítva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!