Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 16,7 milliárd forint volt, valamennyi vezető részvény erősödött az előző napi záráshoz képest.

A kedvező nemzetközi piaci hangulatnak köszönhető, hogy a BUX index emelkedéssel zárt. Szerdán a magyar piacon a vevők domináltak, a befektetők a vezető részvények közül a Molra, az OTP-re és a Magyar Telekomra figyeltek - mondta Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az MTI-nek-

Csépai Miklós, a Gránit Bank treasury értékesítési vezetője az M1-en a vezető részvények közül kiemelte az OTP közel 1,8 százalékos emelkedését. A nyugat-európai és az amerikai piacokon is jó a hangulat, az európaiak 1,6-1,7 százalékot tudtak emelkedni, és az amerikaiak is 0,6-0,7 százalékos pluszban vannak. Csütörtökön nem lesz kereskedés az amerikai tőzsdéken, ezért várhatóan sokkal kisebb lesz a forgalom.

Ma a Mol 28 forinttal, 0,90 százalékkal 3138 forintra erősödött, 3,4 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 200 forinttal, 1,77 százalékkal 11 490 forintra nőtt, forgalmuk 8,8 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 5 forinttal, 1,16 százalékkal 435 forintra emelkedett, forgalma 476,5 millió forint volt.

A Richter-papírok ára 40 forinttal, 0,76 százalékkal 5310 forintra nőtt, forgalmuk 827,9 millió forintot ért el.

A BUMIX 3808,21 ponton zárt szerdán, ez 48,01 pontos, 1,25 százalékos csökkenés a keddi záráshoz viszonyítva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!