A részvénypiac forgalma alacsony, 5,2 milliárd forint volt, a vezető részvények többsége erősödött az előző napi záráshoz képest.

Az Elmű Nyrt. és az Émász Nyrt. csütörtökön a BÉT honlapján bejelentette, hogy a BÉT vezérigazgatója mindkét társaság részvényeinek kereskedését felfüggesztette négy napra. A felfüggesztés az október 4-i tőzsdenapon 8 óra 15 perckor kezdődik, és az október 7-i tőzsdenap végéig tart. A felfüggesztést a kibocsátók kezdeményezték, amelyek október 2-án egyaránt arról tájékoztatták a tőzsdét, hogy a felfüggesztés időtartama alatt olyan tájékoztatást kívánnak közzétenni, amelyek jelentős mértékben befolyásolhatják az általuk kibocsátott értékpapírok árfolyamát.

A Mol 4 forinttal, 0,14 százalékkal 2804 forintra erősödött, 883 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 110 forinttal, 0,89 százalékkal 12 520 forintra nőtt, forgalmuk 2,8 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,69 százalékkal 438 forintra emelkedett, forgalma 217 millió forint volt.

A Richter papírok 24 forinttal, 0,50 százalékkal 4780 forintra gyengültek, forgalmuk 854,8 millió forintot ért el.

A kis és közepes részvények indexe, a BUMIX 4201,78 ponton zárt csütörtökön, ez 0,45 pontos, 0,01 százalékos emelkedés a szerdai záráshoz viszonyítva - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!